lifebehindthekamera.blogg.se

2012-08-30
09:36:28

Svenska

Sitter i skolan och har svenska😜
/ Mathilde


2012-08-25
11:58:09

dagen!!
hejhej!!
ikväll så ska mamma och pappa på cykelfest så då kommer Johan och Oskar hit. vi ska typ äta,bada, kolla på film eller nått!! det ska bli jätte kul faktiskt!! men nu ska Luna få mat och hästarna ska ut så Hejsvejjs:))
//Linda:))
en oserri bild på mig...:))
 
 

2012-08-24
22:14:11

ARG SOM F*N
hej alla!!!
jag är just för tillfälet jätte arg!! och ju mer jag tänker på det desto argare blir jag...
jo det är så här att vi har inte kvar våra gammla klasser A&B längre utan nu har lärarna mixat oss och döpt om klasserna till 1&2 ist! och man blev ju lite sur för jag va jätte nöjd med den klassen som jag gick i innan och nu helt plötsligt så splittras den ... aja iaf så kände jag att det är ju ingen grund att lipa för lixom eftersom det inte hjälper så mycket. så det var ju bara att acceptera att man inte kom med sina bästa vänner osv. men vissa andra känner att dom inte kan hantera denna förförliga situation som de kallar den så då fårdom  som det att låta som om vi som gick i B klassen  innan (bara A-are som gnäller) att det är vårt fel att det blev som det blev och det gör mig riktigt förbannad för ingen i vår klass ville blandas med dom för den klassen var helt CP. men det som gör mig ännu argare är att dom snackar skit om oss när vi sitter brevid!!! det är riktig dålig stil tkr jag!! de behandlar oss som vi inte är värda ett skit. det som dyker upp är tex: "åh nej ska vi alltid ha det såhär? vi kan ju inte åka på klassresa med dom" osv!!! FAN va sur jag blir på sånna PUCKON som inte har nån JÄVLA känsla eller vett i kroppen!!! de borde skämmas ihjäl tkr jag!! herre gud det är ju bara att nöja sig med det som är och försöka hitta sin plats i det sitället för att trycka ner andra för att känna sig lite bättre och lite mer betydelsefull.. Aa men grattis hoppas ni är riktigt nöjda nudå tänker man ju...
jag vet att jag borde skita i dom och jag försöker verkligen det men jag kokar innom mig och behövde bara säga det till nån!! så SKÖNT!!:) det är så mycket roligare nu när man kan skratta åt dom förvirrade idioterna ist!!:)
BTW förlåt om jag använde lite fula ord men så pratar jag när jag blir arg!!:D
ha det :))
//Linda:)

2012-08-24
20:16:50

Fina gamla minnen
Satt och kollade på kort på datorn och hittade dessa bilderna på mig och Linda och var bara tvungen att lägga upp dom;D Visst är vi fina?
/ Mathilde
 
 

2012-08-22
14:28:02

Första skoldagen
Då var första skoldagen efter sommarlovet gjord;D Det var ganska chill idag ivarjefall så det var nice.
 
Funderar på att åka ner till stan en liten sväng eller kanske till gekås men vi för väl se va det blir.
 
Ha det gött sålänge
/ Mathilde
 

2012-08-19
19:49:06

Idéer !!!

Hej alla!!
Nu när skolan börjar så kanske bloggen funkar bättre...:)
Så vi tänkte att ni gärna får skriva ett ämne som ni vill att vi ska skriva om/ fundera om!! Så kommentera på!!!!:):):)
// Linda och Mathilde !!!:):):)


2012-08-19
19:41:32

Stuff....:)


2012-08-18
10:33:59

Den stora dagen är här!
Nu är den stora dagen här. Idag konfimeras jag;)
Börjar bli lite nervös nu, men det ska nog gå bra. Ikväll blir det mat med släcktingar i stugan, kommer bli super mysigt!:)
Ha en bra dag
/ Mathilde

2012-08-10
12:05:03

rubrik?
Hej alla!!
bloggandet går dåligt eftersom man vill njuta av de sista dagarna av lovet nu!!
Detta sommalovet har gått så j*vla fort, har ju knappt hunnit njuta av det. Nu börjar man 8:an vilket ska bli kul för det händer så mycket nytt betyg,hemkunskap igen och massa annat roligt!! men nog om skolan som man fortfarande inte längtar till!:D
 
Igår: Johan och Oskar kom hit så vi badade i dammen och bara snackade. sen skulle johan ha fotbollsmatch så jag och oskar blev åskådare!! det var super kul verkligen + att dom vann med 7-0 mot bois p99:))
sen åkte vi och isac löfgren till coop och köpte godis!! se avslutade jag dagen själv med en film!:D
 
idag: idag har inte hänt så mycket ska ut i stallet och städa lite faktiskt. senare ska jag, mamma och pappa till  ´våra kompisar Widman!! där ska vi grilla och sånt. ska bli kul!!!!:))
 
ha det:))
//Linda:)
 
 
 
 
hahahah älskar sånna bilder för det är så sant!!!:))
 

2012-08-02
22:34:39

ESKILSCUPEN!!!
hejhej!!
imon kl 06.15 drar jag med mitt lag till eskilscupen!! ska bli super kul...:))))
bjuder på oseriösa bilder..:P
HA DET:)))
//Linda:)
 
 
 

2012-08-02
16:14:13

Hemma igen
Kom hem från konfalägret idag! Det har varit jätte kul.
/ Mathilde