lifebehindthekamera.blogg.se

2012-10-12
10:31:36

Eftermiddagens planer:
Idag kommer jag att sluta kl kvart i 1 istället för kvart över 2 för jag ska till en som ska undersöka min nacke, axlar och rygg. Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på men något roligt blir det väl;)
Jag vet att jag inte gör sånna läsvärda inlägg kanske men jag har lite brist på ideer så ni får gärna skriva en kommentar med förslag vad jag kan skriva om!:)
Ha det gött sålänge!
/ Mathilde

2012-10-12
10:22:28

Höst känslor
/ Mathilde

2012-10-10
11:03:36

Göteborg
Igår var vi i Göteborg med klasen. Vi samlades kl 1 på eftermiddagen så det blev en härlig sovmorgon. Sedan tog vi bussen upp till Göteborg. Där fick vi gå runt och kolla hur det såg ut på operan. Efter det hade vi fritid i så jag och ett gäng tjejer gick runt lite inne på femman sedan käkade vi pizza på pizza Hut;D 2 timmmar senare samlades vi och då var det dags att gå tillbaka till operahuset och kolla på musikalen Chess. Vi fick sitta på tredje balkong och det var ganska läskigt för det var så högt.
 
Efter halva var det paus och sedan var det igång igen. Men jag tyckte musikalen var helt okej faktiskt. När det var slut kl 22 fick vi vänta på bussen i 20 minuter så då passade några på att spela fotboll och vi andra tittade på:) Sedan var det dags att åka hem igen. Jag var nog hemma vid kvart i tolv och då blev det direkt i säng för jag var så himla trött. Men som tur var är vi lediga idag! så himla skönt att få ha sovmorgon eftersom vi kom hem så sent. 
 
Jag har världens bästa klass asså, vi hade det super kul igår jag skulle aldrig tänka mig att byta klass.
 
/ Mathilde<3

2012-10-06
14:29:42

Drar till Kvarnagården;D
När vi var och red med klassen i onsdags fick vi varsin lapp om att vi fick åka dit en lördag och rida gratis på en dropp in lektion mellan veckorna 40-42. Så idag tänkte jag och Amanda åka dit och rida, kommer bli super kul:)
Ha det gött sålänge.
/ Mathilde
 

2012-10-06
14:21:19

Mys i stallet
Passar Santis och Tumme nu när Linda är i Tyskland. Var där igår kväll och fixade och myste lite med dom:)
/ Mathilde

2012-10-03
14:25:45

Ridit med klassen:)
Idag var jag med klassen på Kvarnagården och fick rida. Jag och min kompis Hanna fick rida på Felix.  Han var jätte snäll och söt;D Vi fick skritta, trava och vi som kunde rida fick galoppera. Vi hade verkligen super roligt. Efter det åkte vi till donken och käka sedan var det dags för idrott. Det var höjdhopp som stog på schemat idag och vi fick även spela lite innebandy i slutet.
/ Mathilde
 
Bild på Felix: