lifebehindthekamera.blogg.se

2013-08-27
19:28:24

Nu dator
Har ju börjat gymnasiet och så nu och jag trivs hur bra som helst. Igår fick vi ju en skoldator och vi fick en MacBook Pro. Jag tycker den verkar bra, har ju inte använt den så mycket än men det ska nog funka bra.
 
I helgen var jag först i Helsingborg på fredagen och sov på hotell där och gick på resturang på kvällen eftersom mamma fyllde år då. Sen på lördagen så åkte vi vidare till Lubeck som ligger i norra Tyskland. En jätte mysig stad och vi gick in i en klädersbutik där jag blev stylad av en som jobbade där och det var jätte kul. Så jag fick köpt hela höstgarderoben där. De hade super fina kläder, skor, jackor, väskor och skärp så det fanns verkligen hela kittet där.
När vi skulle åka hem igen sent på kvällen så fick vi punktering när vi var mellan halladsåsen och Laholm kl 1 på natten. jag höll på att somna och helt plötsligt börjar bilen "skumpa" och då var det bara att byta däck vilket tog typ en halv timme och det var inte så mycket luft i extra däcket så vi var tvungna att köra i 60 km/h på motorvägen tills vi fick tag på en pump och det fick vi först tag på när vi var i Halmstad så kl var halv 3 när vi kom hem men det var en jätte mysig utflyckt.
 

2013-08-12
17:56:37

Jag lever!
Ville mest tala om att jag fortfarande lever. Jag har inte bloggat på hur länge som helst. Hur som helst så har jag slutat nian nu ju och efter skolavslutningen hade vi klassfest som var jätte kul. Sommarlovet har varit jätte bra. Jag har solat, badat, varit med vänner, spelat minigolf, varit med Linda i Helsingborg i några dagar och i torsdags kom jag hem ifrån Cypern. Har varit där i en vecka och det var varmt och jätte mysigt. Så det är väl det jag har gjort i korta drag.
 
Om en vecka börjar man på gymnasiet vilket är väldigt spännande och jag kom in på samhäll precis som jag ville så det är jag glad över.
 
Får väl se om det blir lite bättre bloggning nu till hösten för har inte riktigt känt för att sitta massa framför datorn nu på sommarn och hyfsat bra väder:)
 
Hoppas alla har haft en bra sommar!<3
 
Puss och kram
Mathilde