lifebehindthekamera.blogg.se

2012-11-30
18:32:18

Julpyntat
Hej alla kära läsare, det var ett tag sen sist men nu är jag här och skriver igen:) Idag hade vi innebandytunering med 8: orna och 7: orna och det var verkligen super kul. Sedan åkte jag till osteopaten som jag går hos så jag missade lektionerna som var på eftermiddagen men men. Efter det har jag och mamma varit i stan och köpt julgardin och lite annat smått och gott:)
Sedan var det bara hem och börja städa och julpynta. Vi är snart färdiga men tänkte att jag tar en lite paus för att blogga lite.
 
 
Tänk att det snart är jul, imorgon är det redan 1 december, sjukt vad tiden går snabbt om 2 veckor är det lucia och sedan är det nära till julafton;)
/ Mathilde
 
 

2012-11-14
14:21:03

Utvärdering
Sorry att jag inte har bloggat på länge. Men nu så tänkte jag att jag allt får ta och skriva ett inlägg så att den inte ligger helt död. Sen jag skriv sist så har jag haft höstlov. Då chillade jag mest, var med kompisar och lite så. Förra veckan så praktiserade jag på coop och även Hugo och Amanda i min klass var där också. Det fick vi göra igenom skolan och det var verkligen jätte kul.
Denna veckan är jag tillbaka i skolan igen och efter skolan har det varit massa plugg. Även idag blir det plugg efter skolan men ikväll kommer det bästa!!!:)
För då ska jag och Linda kolla på premiären av Breaking dawn part 2!!!! Längtar som f*n, Ska bli as kul att se den.
/ Mathilde